Campo Grande

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Campo Grande inkluderar Novotel Campo Grande, Ibis Campo Grande och Jandaia Hotel Campo Grande baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Campo Grande genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Campo Grande

från 404 SEK
från 635 SEK

Vad säger resenärer om Campo Grande?

9,8
Familjeresenärer
9,2
Friluftsmänniskor
8,7
Hälsa
7,5
Miljöresenärer
6,8
Historieälskare
Medlemmars omdömen (21)
Galdiana Santos
Galdiana SantosFortaleza, Brazil
2017-01-06

Ett medium stad med en agradable temperatur och fantastiska folk. Park i Nações Indígenas är en lokal att gå att köra och apreciate naturen.

Murilo Delmondes
Murilo DelmondesCampo Grande
2017-01-06

Jag bor här. Jag vet att det gör mig partiskhet. Men Campo Grande är inte en "mycket farlig stad". Det är huvudstad i delstaten, men har denna lilla stad känner till den. Det finns inte en hel del turistattraktioner här är nog en dag om yu vill bara se på webbplatser. De flesta människor bara passerar på väg till Bonito och Pantanal. Om du har tid rekommenderar jag en promenad på Parque das Nações Indígenas, där det också finns två bra museer att besöka. Eller kanske en drink i Mercearia Bar centrum.

Yuri Rabinovich
Yuri RabinovichSan Francisco
2017-01-06

Mycket farlig stad. Detta är bra ställe att ta en tur till Pantanal - största våtmarker på planeten. Beställa en resa innan du kommer, anländer tidigt på morgonen och be att hämta dig direkt från flygplatsen till turnén. När du kommer tillbaka du kommer att behöva spendera en natt i vandrarhem eller flyga på kvällen.

Mirela Souza
Mirela Souza
2019-11-21

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 336 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Campo Grande är oktober, med ett genomsnitt på 436 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 373 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Campo Grande är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,2 °C/81,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 33,3 °C/91,9 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 16,2 °C/61,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Campo Grande är Campo Grande (CGR) (3,39 km).

Planera en resa till Brasilien