Brasília

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Brasília inkluderar Meliá Brasil 21 och B Hotel Brasilia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Brasília genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Brasília

från 512 SEK
från 979 SEK
från 1 229 SEK

Vad säger resenärer om Brasília?

9,8
Historieälskare
9,5
Familjeresenärer
9,2
Affärsresenärer
9,1
Matälskare
8,3
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (138)
Thais Guimaraes
Thais GuimaraesSão Paulo
2014-12-22

Jag hade en kärlek och hat relation med Brasilia. Det var kul att veta och besöka de nationella monument och byggnader men samtidigt värmen, stadens arkitektur och det faktum att ingen karta app kan få hur gatorna utformades hjälpte inte. Var redo att gå vilse och att bara hitta mat och dryck i den kommersiella sektorn i staden, eftersom hotellet och monument sektorer som inte var tänkt att ha mat och dryck.

Carl Koytzan
Carl KoytzanRenton
2014-09-04

De flesta av de länder som jag har varit alltför jag har alltid gått till huvudstaden. Men om du flyger in i denna stad OK. Men inte slösa din tid att göra en särskild resa att se denna stad. Detta är en konstgjord stad vilket innebär att ingenting här fanns före mitten av 60-talet. Regeringen människor som måste arbeta här lämnar fredag ​​eftermiddag för att återvända till Rio de Janeiro, Sao Paulo eller någon annanstans för den helgen. Staden är tomt på helgerna. Jag stod i mitten av den stora motorvägen utan trafik körning av mig på en lördag eftermiddag. Om du är i staden gå se regeringsbyggnader, de ser ut som domino uppradade och katedralen samt statsrådsborgen. Detta är alla inom 2 kvarter. Efter att göra andra planer eftersom det inte finns någon anledning att stanna.

Nanda Lacerda
Nanda LacerdaBelo Horizonte
2017-01-06

Templet har en form av en pyramid med 7 sidor med den största kristallen finns i regionen på toppen. Enligt kristallen människor kan följa en spiralbana medan han bad, mediterar eller söker makt. Det är anläggningar har också en meditation hall och ett konstgalleri.

Tiago Oliveira
Tiago OliveiraBrasília
2017-01-06

Brasilia är huvudstad i Brasilien. Det är en planerad stad, som byggdes efter en tät schema. Den har vackra monument, och den tydligaste himlen kan du se i hela Amerika. Klimatet är varmt mestadels hela året. Nattlivet är fullt av bra restauranger och platser för att lyssna på musik och dans, kommer från Sertanejo (en brasiliansk stil närmast American land), sten, till karibisk dans rytmer.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 462 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Brasília är augusti, med ett genomsnitt på 674 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 474 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 515 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Brasília är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,0 °C/78,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 33,1 °C/91,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 14,5 °C/58,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Brasília är Brasília (BSB) (9,06 km).

Planera en resa till Brasilien

I och omkring Brasília