Palapye

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Palapye inkluderar MOHATO GUESTHOUSE, Paje River Camp och THABE GUEST INN baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Palapye genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Palapye

från 785 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 592 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Palapye är maj, med ett genomsnitt på 1 545 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 821 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 837 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Palapye är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 19,5 °C/67,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 29,0 °C/84,2 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 5,9 °C/42,6 °F.

Planera en resa till Botswana