Trinidad

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Trinidad inkluderar Hotel Río Ibare, Hotel Campanario och Hotel Piesta baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Trinidad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Trinidad

från 356 SEK
från 581 SEK
från 999 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 350 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Trinidad är september, med ett genomsnitt på 425 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 400 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 395 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Trinidad är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,9 °C/80,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 32,7 °C/90,9 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 16,2 °C/61,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Trinidad är Trinidad (TDD) (18,50 km).

Planera en resa till Bolivia

I och omkring Trinidad