Potosí

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Potosí inkluderar Hotel Churata, Hostal San Marcos och Hotel Santa Mónica baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Potosí genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Potosí

från 429 SEK
från 573 SEK
från 1 133 SEK

Vad säger resenärer om Potosí?

9,8
Backpackers
8,3
Historieälskare
8,2
Friluftsmänniskor
6,7
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (7)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-18

Potosi med en höjd av 13.400 fot är en av de högsta förhöjda städerna i världen. Staden ligger vid foten av en tornar konformad berg som är smeknamnet "rika berg" för sin silver. Detta berg har varit orsaken till mycket skönhet och sorg genom historien, under 16-talet på grund av den rikedom staden var en av de mest befolkade i världen. Men för dem som arbetade gruvorna deras liv har varit en mycket svår. Själva staden har mycket imponerande koloniala arkitektur.

Max Hodge
Max HodgeLondon
2015-07-14

Staden Potosi är på en höjd av 4.090 meter, vilket gör den till en av de högsta i världen. Medan centrum är tillräckligt trevlig, den främsta attraktionen här är turer upp till silvergruvor. Dessa turer är inte för räddhågad, med gruvarbetarna som arbetar i absolut fruktansvärda förhållanden, kan scenerna från turnén inte låta bli att ha en varaktig inverkan på dig. Den unika karaktären hos denna tur gör det till en viktig erfarenhet när Bolivia, men bara vara beredd att bli chockad av vad du ser.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-20

Potosi kanske inte ser ut mycket nu, men det var en gång en av de rikaste och viktigaste städerna i världen. Tack vare Cerro Rico (jätten silvergruva, som fortfarande är i bruk i dag), Potosi var det spanska imperiet Cash Cow. Det återstår mycket av den stora koloniala infrastrukturen. Kolla in Casa de Moneda och den imponerande katedralen. Om du kan jag skulle också rekommendera att ta en gruva tur från de faktiska gruvarbetarna.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017-01-06

Denna plats definierar grus. Även känd som Poto-no. En ekonomisk körning med 15 år gamla gruvarbetare använder hemlagad dinimite, berusad. Alla pengar skickas ut ur staden, och varje kapitalistiskt med en insats i åtgärden besöker bara här när verksamheten kräver. Drycken val är ren alkohol blandas med en kontroll av kokablad, och staden är på 14.000 fot så inte vandra långt eftersom det är den sista platsen du vill gå vilse. En grov, tuff plats, men en plats att ses för att verkligen förstå historien om Bolivias kamp. Gå på en mina tur, men på egen risk.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 336 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Potosí är mars, med ett genomsnitt på 535 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 361 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 424 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Potosí är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,8 °C/49,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 17,6 °C/63,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på −4,2 °C/24,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Potosí är Potosí (POI) (6,89 km).

Planera en resa till Bolivia