Oostende

16 apr. 202017 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Oostende inkluderar Avenue Beach Hotel, Hotel Mercure Oostende och Hotel Louisa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Oostende genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Oostende

från 2 048 SEK
från 1 426 SEK

Vad säger resenärer om Oostende?

9,8
Historieälskare
7,5
Konst & Designälskare
6,6
Äventyrsresenärer
5,9
Familjeresenärer
5,9
Matälskare
Medlemmars omdömen (16)
paul vermandel
paul vermandelOudenaarde
2013-03-23

Oostende är drottningen av badet platser i Belgien. Stora partier på sommaren. Några bra restauranger. En underbar plats att utgå från att gå för resor till andra städer eller länder. 1 timme från Frankrike, en timme från Nederländerna. Vissa platser du verkligen vill besöka i Oostende. en drink kan du gå till "t'botteltje" de har mest fantastiska samling av öl. För en liten middag gå till "den artiest" för en bra grill. För en bra pasta du har "het Waterhuis" och för en middagstid mellanmål eller några tapas kan du gå till "Le Beau Site" på strandpromenaden. Jag hoppas att du kan njuta av Ostend lite ;-)

Arlette Haggarty
Arlette HaggartyGlasgow
2017-01-06

en badort en dryg timme på tåget från Gent, bra ställe att besöka och vid havet ta spårvagnen och gå längs kusten om du vill ha en promenad på promenader är bra stopp utanför ha några färska skaldjur och ett glas vin / öl och se världen gå förbi nattlivet är bra också butiker och platser av intresse

Miky Ross
Miky Ross
2017-01-06

Trevligt att vara där och titta på Paliria

Colleen Holbrook
Colleen HolbrookVancouver
2018-05-31

Not the largest city around, Ostend is a nice and relaxing coastal city with few tourists.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 021 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Oostende är september, med ett genomsnitt på 1 444 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 258 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 276 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Oostende är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 8,7 °C/47,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 21,6 °C/70,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,7 °C/35,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Oostende är Oostende - Brygge (OST) (3,16 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kortrijk (49,17 km) Lille (73,71 km)

Planera en resa till Belgien