Antwerpen

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Antwerpen inkluderar NH Collection Antwerp Centre, Ramada Plaza Antwerp och Crowne Plaza Antwerp baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Antwerpen genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Antwerpen

från 1 120 SEK
från 1 419 SEK

Vad säger resenärer om Antwerpen?

9,8
Historieälskare
9,0
Matälskare
8,9
Konst & Designälskare
8,2
Hipsters
7,7
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (85)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-02-28

Antwerpen är full av kultur och historia, sysselsätter Center ett stort antal museer. Inklusive Rubens House, modemuseet och den nyöppnade Museum aan de Stroom. Besök även den vackra handschoenmarkt, De Grote Markt, Onze Lieve Vrouwe Kerk och leta efter den Vlaaikensgang som tar dig tillbaka i tiden. Shoppa i Meier och vackra Stadsfeestzaal. Smaka på läckra belgiska öl och glömma choklad inte.

Nikolay Guenov
Nikolay GuenovAustin
2014-07-04

Det finns många saker att se och göra i Antwerpen - men du kan se en hel del mer om du får på en cykel. Jag har ett par inlägg på Antwerpen och cykeln scenen finns på denna blogg http://bike-52.com/bikes-antwerp-even-weekend-market/

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-07

En av de stora flamländska handelscentra i norther renässans, är Antwerpen också en stor diamantcentrum i Europa. Det stora torget är vacker och har fortfarande kvar mycket av den historiska charmen från dess renässansen.

Dragan Rd
Dragan RdNovi Sad
2017-01-06

Riktigt trevlig och behaglig stad med massor av intressanta saker som kan ses.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 120 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Antwerpen är augusti, med ett genomsnitt på 1 518 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 107 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 1 218 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Antwerpen är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,8 °C/46,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 23,4 °C/74,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,7 °C/36,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Antwerpen är Antwerpen Deurne (ANR) (5,14 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bryssel International (35,88 km) Eindhoven (73,28 km)

Planera en resa till Belgien