Dacca

5 feb. 20206 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dacca inkluderar Hotel Tropical Daisy, Hotel Sarina och Hotel de Castle baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dacca genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dacca

från 550 SEK
från 919 SEK
från 1 412 SEK

Vad säger resenärer om Dacca?

9,8
Matälskare
9,7
Äventyrsresenärer
7,4
Familjeresenärer
7,4
Miljöresenärer
6,7
Historieälskare
Medlemmars omdömen (76)
Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2016-01-25

Kolla in min reseberättelsen och bilder här: http://www.nomadic-by-nature.com/wading-concrete-confusion-dhaka/ Detta är inte din typiska turistattraktion, men det ger stor insikt i den extrema densitet där människor i Sydasien lever och framtiden för många redan överbefolkade städer där befolkningen fortsätter att växa snabbare än den infrastruktur som innebar att stödja dem.

Ahmed Nadir
Ahmed NadirDhaka
2017-01-06

Dhaka är min hemstad. Jag är född här. Jag älskar Dhaka. Det är en av de mest trafikerade storstad i världen. Befolkningen i staden är mycket hög. Det är 400 år gamla staden. Du kan besöka många historiska platser som ligger i gamla Dhaka.

Rosanna Kim
Rosanna KimCambridge
2017-01-06

Lonely Planet kan fånga det bäst: "Dhaka är mer än bara en stad, är det en gigantisk virvel som suger in allt och alla dum nog att komma inom dess rasande grepp runt och runt den sänder dem, liksom några vilt spinn nöjesfält rida spricker. . med energi miljontals enskilda sysselsättningar ständigt pressa ihop till en frenesi av kollektiv verksamhet - det är en urban smältdegel bubblar över ". Dhaka är extremt kaotisk, men fylld av liv och energi. Gulshan och Banani är "trevligare", expat regioner men jag stannade i Mirpur-1 som en praktikant med Grameen Bank.

Nikoli Afina
Nikoli AfinaChişinău
2017-01-06

Jag vet är förorenad, trångt, dålig, galen, stad .. Men jag lär mig så mycket från det jag skulle aldrig byta mot någon annan stad ..

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 512 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dacca är maj, med ett genomsnitt på 2 262 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 737 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dacca är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 18,2 °C/64,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 35,0 °C/95,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 11,3 °C/52,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Dacca är Dacca (DAC) (14,86 km).

Planera en resa till Bangladesh