Arthur's Town

31 juli 20191 aug. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Arthur's Town inkluderar Cookie House, Orange Creek Inn och Two Moons House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Arthur's Town genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Arthur's Town

från 1 065 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 2 025 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Arthur's Town är januari, med ett genomsnitt på 2 272 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 2 142 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Arthur's Town är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 27,2 °C/81,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,2 °C/86,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 18,5 °C/65,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Arthur's Town är Arthur's Town (ATC) (2,94 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: The Bight (43,30 km) Rock Sound (55,73 km)

Planera en resa till Bahamas