Port Hedland

12 dec. 201913 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Port Hedland inkluderar Best View in Port Hedland, Mia Mia Executive Apartments och Port Hedland Walkabout Motel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Port Hedland genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Port Hedland

från 1 078 SEK
från 1 605 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 756 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Port Hedland är augusti, med ett genomsnitt på 905 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 769 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 831 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Port Hedland är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 30,2 °C/86,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 36,4 °C/97,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 12,5 °C/54,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Port Hedland är Port Hedland (PHE) (10,01 km).

Planera en resa till Australien