Kununurra

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kununurra inkluderar Lakeview Apartments, Bungle Bungle Savannah Lodge och Wunan House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kununurra genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kununurra

från 717 SEK
från 961 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 811 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kununurra är juli, med ett genomsnitt på 1 148 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 973 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 946 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kununurra är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 33,5 °C/92,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 38,3 °C/100,9 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 18,9 °C/66,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Kununurra är Kununurra (KNX) (3,54 km).

Planera en resa till Australien