Kununurra

6 apr. 20207 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kununurra inkluderar Lakeview Apartments, Ivanhoe Resort och Wunan House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kununurra genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kununurra

från 869 SEK
från 1 226 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 789 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kununurra är juli, med ett genomsnitt på 1 134 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 961 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 928 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kununurra är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 31,2 °C/88,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 38,3 °C/100,9 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 18,9 °C/66,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Kununurra är Kununurra (KNX) (3,54 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Wyndham (70,91 km)

Planera en resa till Australien