Alice Springs

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Alice Springs inkluderar Diplomat Motel Alice Springs, Quest Alice Springs och Crowne Plaza Alice Springs Lasseters baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Alice Springs genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Alice Springs

från 712 SEK
från 831 SEK

Vad säger resenärer om Alice Springs?

9,8
Äventyrsresenärer
7,6
Friluftsmänniskor
7,3
Lyxresenärer
7,3
Studenter
6,4
Backpackers
Medlemmars omdömen (17)
Nally
NallyNew York City
2017-01-06

Beläget mellan MacDonnell Ranges och torra Todd River, är Alice Springs ankomst / startpunkt för att utforska den stora vildmarken. Den lilla staden har en övergående känsla, eftersom de flesta människor är bara passerar igenom. Räkna med varma dagar och kalla nätter. Allt du behöver kan hittas genom att gå ner Todd Street.

AussieCamper Van
AussieCamper VanMelbourne
2014-04-15

Denna plats gör du upptagen av att delta galleri och lokala evenemang, Museum of Central Australia, Desert Mob konstshow, oliv rosa, botaniska trädgårdar och mycket mer att resa och utforska något nytt alltid i varje besök.

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2017-01-06

Den omgivande landsbygden är vacker och erbjuder gott om friluftsliv. Själva staden har en stor vibe. Även om det är en liten plats, finns det ingen brist på gallerier, affärer och restauranger. Om du letar efter turer i vildmarken eller centrala Australien detta verkar vara platsen för att hitta dem.

Flynnwillow
Flynnwillow
2013-02-09

Jag älskade Alice! Köpte en Aboriginal pricka målning! "Bush Banana Dreaming" av Pansy Napangardi! Älskade människorna!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 700 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Alice Springs är september, med ett genomsnitt på 875 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 787 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 805 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Alice Springs är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,0 °C/78,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 37,0 °C/98,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 4,0 °C/39,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Alice Springs är Alice Springs (ASP) (11,47 km).

Planera en resa till Australien