Ushuaia

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ushuaia inkluderar Hotel Monaco, Hostería Via Rondine och Los Naranjos baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ushuaia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ushuaia

från 1 037 SEK
från 1 736 SEK
från 2 210 SEK

Vad säger resenärer om Ushuaia?

9,8
Äventyrsresenärer
8,1
Backpackers
8,0
Friluftsmänniskor
7,2
Miljöresenärer
6,0
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (40)
Dra Jak
Dra JakGold Coast
2016-06-13

språngbräda för resor till Antarktis eller i närheten av Kap. Annars är staden ganska grubby och saknar mycket själ eller intresse. Main laggar båda vara turisttillflyktsorter, men de tenderar att vara klibbig. Restauranger och kaféer är inte särskilt nyskapande eller spännande. Det finns några mindre turistattraktioner i området, men för det mesta är en användbar taktik för att hålla besöket kort och koncist.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-04-08

Denna stad är, vid 55 graders latitud söder, har skillnaden av att vara "den sydligaste staden i världen." Detta är en trevlig stad med massor av restauranger och butiker, särskilt om du letar efter outdoor. Detta är hoppning utanför platsen för Antarktis expeditioner. Vi hade bra väder men det kan ändras mycket snabbt. Gratis men långsam internet i hamnen. Cash (US $) inkom till ett bättre pris än att använda ett kreditkort.

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2017-01-06

När jag växte upp, min pappa att hota med att skicka mig till Eldslandet när jag missköter. Så när jag ringde hem från Ushuaia på nytt år ett år, var han inte säker på om jag skämtade när jag sa att jag var faktiskt i Eldslandet. Trots namnet, det finns ingen brand här. Massor av is, dock. Ushuaia är den sydligaste staden i världen och hoppa av punkt för att se pingviner och blicka söderut mot Antarktis. Du kan göra en båttur av stegar av Magellan och se pingviner och glaciärer.

Jason Hall
Jason HallWinston-Salem
2015-01-03

Kallt och sömnig småstad är underbara. Centrum / hamnområdet är lite turistiska men magiska länder väntar i närheten.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 674 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ushuaia är februari, med ett genomsnitt på 949 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 812 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 858 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ushuaia är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 8,3 °C/46,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 14,9 °C/58,8 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på −0,9 °C/30,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Ushuaia är Ushuaia (USH) (4,62 km).

Planera en resa till Argentina