Santiago del Estero

26 apr. 201927 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santiago del Estero inkluderar Apartamentos Castelli 90, Absalon Rojas 175 och Monambientes Roca! baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santiago del Estero genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santiago del Estero

från 344 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 320 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santiago del Estero är juni, med ett genomsnitt på 590 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 541 SEK per natt. Det är 14 % högre än det genomsnittliga priset 462 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Santiago del Estero är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 20,7 °C/69,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 34,5 °C/94,1 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 4,6 °C/40,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Santiago del Estero är Santiago Del Estero (SDE) (5,81 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Rio Hondo (72,81 km)

Planera en resa till Argentina