Santa Fe

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santa Fe inkluderar Impecable Departamento Zona Constituyente., Amilcar Albrecht och Alquiler Temporario La Delfina baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santa Fe genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santa Fe

från 681 SEK
från 425 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 450 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santa Fe är oktober, med ett genomsnitt på 699 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 674 SEK per natt. Det är 22 % högre än det genomsnittliga priset 520 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Santa Fe är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,3 °C/72,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 32,1 °C/89,8 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 6,3 °C/43,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Santa Fe är Santa Fe (SFN) (13,80 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Parana (27,53 km)

Planera en resa till Argentina