San Salvador de Jujuy

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Salvador de Jujuy inkluderar Posada El Arribo By Kube Mgmt, Hotel Altos de la Viña och Howard Johnson Plaza Jujuy baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Salvador de Jujuy genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Salvador de Jujuy

från 463 SEK
från 713 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 413 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i San Salvador de Jujuy är maj, med ett genomsnitt på 651 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 626 SEK per natt. Det är 17 % högre än det genomsnittliga priset 519 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för San Salvador de Jujuy är Jujuy (JUJ) (32,36 km).

Planera en resa till Argentina