San Luis

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Luis inkluderar San Luis Capital, Departamento Pringles och Vía Lavalle Suites 1 baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Luis genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Luis

från 435 SEK
från 664 SEK

Vad säger resenärer om San Luis?

Medlemmars omdömen (3)
Karen Franco González
Karen Franco González
2017-01-06

Hermosa provincia, llena de naturaleza, hermosos paisajes, donde hay de todo. Desde montañas de colores, hasta ríos, diques, lagos. Un excelente lugar donde relajarse.

Nelson Valverde
Nelson ValverdeSan Ignacio De Acosta, San Jose, Costa Rica
2017-01-06

iniciamos la semana em un nuevo lugar. ..

Leonardo Porrés
Leonardo PorrésPrag
2014-07-09

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 471 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i San Luis är januari, med ett genomsnitt på 604 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 543 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I San Luis är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 17,5 °C/63,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 31,8 °C/89,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 3,8 °C/38,8 °F.
Närmaste flygplatsen för San Luis är San Luis (LUQ) (3,69 km).

Planera en resa till Argentina