San Juan

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Juan inkluderar Tierra de Huarpes IA, Confortable Estudio en el Corazón de San Juan och Santana baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Juan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Juan

från 455 SEK
från 505 SEK
från 1 047 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 474 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i San Juan är augusti, med ett genomsnitt på 686 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 536 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 552 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I San Juan är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,7 °C/74,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 35,8 °C/96,4 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 0,2 °C/32,4 °F.
Närmaste flygplatsen för San Juan är San Juan (UAQ) (10,93 km).

Planera en resa till Argentina