Rosario

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rosario inkluderar Ros Tower Hotel, 1495 Apart och Holiday Inn Express Rosario baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rosario genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rosario

från 566 SEK
från 853 SEK
från 903 SEK

Vad säger resenärer om Rosario?

9,8
Familjeresenärer
8,5
Äventyrsresenärer
7,8
Studenter
7,7
Nattuggla
7,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (22)
Mariano Lazarte
Mariano LazarteBuenos Aires
2015-01-15

Vibrerande, ung stad. Bara tre timmar från Buenos Aires med bil, hittar du en riktigt trevlig stad med en hel del parker och gröna fläckar, nattliv, restauranger och en bit av argentinsk historia på grund av några stora monument, flagga monument är den viktigaste.

Alex
AlexDurham
2014-03-05

Jag av misstag hamnade tillbringa två veckor i Rosario i stället för Buenos Aires, och jag är helt kär i den. Plus, en stor spansk skola (spanska i Rosario) höll mig upptagen och lära känna den lokala kulturen. Den tredje största staden i Argentina (pop 1.3mil), är staden inte den mest attraktiva på första anblicken. Gatorna kan vara smutsig, det finns massor av föroreningar avgaser, och en del av Sovjet stil flerbostadshus är rent deprimerande. Men då man skalar bort lager och FIN vackra kolonialstil hem, en 15 km lång Costanera lekplats längs Paraná floden, en närliggande flod ö med ett dussin avslappnade Caribbean-stil strandklubbar. Om du vill studera i Argentina utan krångel och kostnader för Buenos Aires (och där du kan tillbringa en vecka inte möter en enda engelska talare), anser Rosario. Det finns en stor lokal konstscen, och kommer över en tango milonga eller break konkurrensen på Costanera på en varm söndag kväll kan inte vara beat.

Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
2014-03-05

Jag älskade Rosario jämfört med Buenos Aires. Det var en stor stad att bara gå runt och kan också vara promenerade runt i natten. Det finns mycket att göra, inklusive njuta av konst, njuta av marknaderna, shopping, titta på arkitekturen, njuta av stränderna, sitta och äta god mat. Den enda dra tillbaka jag kan säga om Rosario ... hungriga myggor.

Scott Woods
Scott WoodsDenver
2013-06-23

Efter att ha besökt en hel del städer i Sydamerika, jag äntligen hittat det! Rosario är platsen att bo. Nej, det är inte så glamoröst som BA, men kompenserar det med en total unik kultur och atmosfär, liknande BA, skiljer sig på samma gång och fängslande. När man tillbringar en dag i Rosario, känner man "Jag kunde leva här". Träffa lokalbefolkningen på Fenicia efter solnedgången för lokala gjorde öl. Tillbringa en eftermiddag längsmed 10 Km stranden eller "Costanera", full av parker, lokala konstnärer, unga kyssande par, kultur och "kompisar". Gå runt centrum och upptäcka alla dessa kaféer, barer, små teatrar och gatukonstnärer. Detta är inte iscensatt för turister (du faktiskt inte kommer att se många runt). Kvinnor är hisnande, man är ledig, elegant och förförisk. Som du tillbringar mer tid i Rosario, kommer du att känna ditt hjärta bitting och din själ klar och du kanske inte vill lämna någonsin.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 436 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rosario är augusti, med ett genomsnitt på 1 245 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 573 SEK per natt. Det är 25 % lägre än det genomsnittliga priset 721 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rosario är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 21,4 °C/70,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 31,5 °C/88,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 4,6 °C/40,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Rosario är Rosario (ROS) (12,24 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Santa Teresita (52,94 km)

Planera en resa till Argentina