Puerto Madryn

23 nov. 201924 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Puerto Madryn inkluderar Rumel Quimey Quipan, Miras del Mar och Casa Del Sol baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Puerto Madryn genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Puerto Madryn

från 547 SEK

Vad säger resenärer om Puerto Madryn?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
9,1
Hälsa
9,1
Familjeresenärer
8,5
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (15)
Liza Prado
Liza PradoDenver
2017-01-06

Puerto Madryn är Argentinas Patagonien nav - en plats att gå om du är intresserad av att se vilda djur (t.ex. valar, delfiner, havet elefanter, pingviner) och utforska Valdez halvön. Guider och organiserade utflykter är mycket lätt att hitta i denna stad - det är faktiskt ganska svårt att undvika dem! Stadens officiella hemsida har en lista över alla researrangörer och genomsnittlig prissättning för typiska utflykter också: www.madryn.gov.ar/turismo. (Jag kan inte komma ihåg namnet på guide företag jag använde - sorry)

Daniela Doig
Daniela Doig
2013-02-28

Stor möjlighet att se pinguins och vara nära dem! Otrolig sightseeing ...

The Green Gatsby
The Green GatsbyFrederick
2017-01-06

När den heta öknen möter den kalla havet, erbjuder Puerto Madryn en välkomnande oas av gästfrihet och Patagonien charm. Det är en inbjudande kustsamhället mer fokuserad på det lokala ocean vilda underverk än på att främja sig som en strand destination. Ändå är dess strand ganska trevligt, om du kan brave något iskalla vattnet. Det finns något magiskt om denna plats. Det borde inte vara här. Vattenresurser enbart kräva dess omöjlighet. Ändå är det här - mitt Patagoniens vildmarken. Det finns några stora argentinska churassco stek hus, pubar, havet stugor och masstillverkning av nationellt producerade Malbec viner. Men för det mesta är det en del av storstadslivet på väg att se vilda halvön Valdes.

Vicky Reptile
Vicky ReptileMonte Grande
2013-03-05

Himlen på jorden.,

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 597 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Puerto Madryn är oktober, med ett genomsnitt på 796 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 696 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 711 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Puerto Madryn är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,7 °C/63,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 30,1 °C/86,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på −0,4 °C/31,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Puerto Madryn är Puerto Madryn (PMY) (4,40 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Trelew (57,73 km)

Planera en resa till Argentina