Neuquén

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Neuquén inkluderar El Nuevo Hostel de Beto, Hotel Hostal del Caminante och Aparthotel Casino baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Neuquén genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Neuquén

från 1 088 SEK
från 1 214 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 556 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Neuquén är december, med ett genomsnitt på 798 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 689 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Neuquén är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 14,3 °C/57,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 32,5 °C/90,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på −0,1 °C/31,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Neuquén är Neuquen (NQN) (7,62 km).

Planera en resa till Argentina