La Rioja

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i La Rioja inkluderar Belle Vie Suites, Del Pilar I och Del Pilar II baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i La Rioja genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i La Rioja

från 412 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 387 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i La Rioja är februari, med ett genomsnitt på 661 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 574 SEK per natt. Det är 13 % högre än det genomsnittliga priset 497 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I La Rioja är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,3 °C/79,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis december med en genomsnittstemperatur på 34,8 °C/94,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 4,2 °C/39,6 °F.
Närmaste flygplatsen för La Rioja är La Rioja (IRJ) (7,76 km).

Planera en resa till Argentina