Gaiman

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gaiman inkluderar Edificio Combe, Hostel San juan. och REMANSO VERDE baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gaiman genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Gaiman?

9,8
Backpackers
8,3
Äventyrsresenärer
6,7
Historieälskare
6,6
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (4)
Rachel S
Rachel SBerlin
2014-08-31

Innan du besöker Argentina, hade jag ingen aning om att det fanns en liten walesisk uppgörelse nästan i ingenmansland av kust Patagonien. Men när min vän och jag frågade en man talar Welsh om sitt ursprung, blev vi positivt överraskad när han ledde oss via buss till denna "lilla Wales", en stad med drygt 6000 personer som bevarar sitt kulturella ursprung. De flesta invånare är tvåspråkiga i walesiska och spanska och små stugor tjäna äkta te och tekakor. Det finns också massor av pingviner längs kusten, och en närliggande dinosaurie museum som har jätte sällsynta bevarade fossiler. Om i Coastal Patagonien, det är väl värt att vandring av den upptrampade stigen för att besöka denna pittoreska stad.

Pepi
PepiBarcelona
2017-07-23

Precioso pueblo fundado por pioneros Galeses. Conserva la identidad propia de un sitio de colonos que llegaron a la zona a fines del siglo XIX. Pasear por la vera el Rio y deleitarse con el famoso Té Gales es un imperdible!

Patricia Ea
Patricia EaBuenos Aires
2012-07-01

Leonardo Porrés
Leonardo PorrésPrag
2014-07-09

Vanliga frågor

I Gaiman är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 14,1 °C/57,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 30,1 °C/86,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på −0,4 °C/31,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Gaiman är Trelew (REL) (15,04 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Puerto Madryn (66,94 km)

Planera en resa till Argentina