Comodoro Rivadavia

25 feb. 202026 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Comodoro Rivadavia inkluderar Forma Apart, Inscamp Apart och Rada Tilly Departamento baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Comodoro Rivadavia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Comodoro Rivadavia

från 604 SEK
från 1 304 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 445 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Comodoro Rivadavia är januari, med ett genomsnitt på 662 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 547 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 576 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Comodoro Rivadavia är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 19,5 °C/67,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 27,0 °C/80,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,3 °C/36,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Comodoro Rivadavia är Comodoro Rivadavia (CRD) (9,43 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Caleta Olivia (61,35 km)

Planera en resa till Argentina