Comodoro Rivadavia

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Comodoro Rivadavia inkluderar Casa Ostoich, Stay Here Comodoro #2 och Rada Tilly departamento baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Comodoro Rivadavia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Comodoro Rivadavia

från 356 SEK
från 689 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 423 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Comodoro Rivadavia är april, med ett genomsnitt på 725 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 677 SEK per natt. Det är 16 % högre än det genomsnittliga priset 567 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Comodoro Rivadavia är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 14,0 °C/57,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 27,0 °C/80,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,3 °C/36,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Comodoro Rivadavia är Comodoro Rivadavia (CRD) (9,43 km).

Planera en resa till Argentina