Comodoro Rivadavia

24 juli 201925 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Comodoro Rivadavia inkluderar Forma Apart, Inscamp Apart och Rada Tilly Departamento baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Comodoro Rivadavia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Comodoro Rivadavia

från 612 SEK
från 1 165 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 408 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Comodoro Rivadavia är juli, med ett genomsnitt på 618 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 653 SEK per natt. Det är 21 % högre än det genomsnittliga priset 510 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Comodoro Rivadavia är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 7,0 °C/44,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 27,0 °C/80,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,3 °C/36,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Comodoro Rivadavia är Comodoro Rivadavia (CRD) (9,43 km).

Planera en resa till Argentina