Buenos Aires

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Buenos Aires inkluderar Carsson Hotel Downtown Buenos Aires, Cyan Recoleta Hotel och Cyan Américas Towers Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Buenos Aires genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Buenos Aires

från 480 SEK
från 720 SEK
från 1 570 SEK

Vad säger resenärer om Buenos Aires?

9,8
Matälskare
9,5
Historieälskare
9,0
Nattuggla
8,2
Familjeresenärer
8,0
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (557)
Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
2016-11-08

Otrolig! Denna stad är magisk och det verkligen drar dig i .. från mat till människor till nattlivet, de stora boulevarderna kantade med träd, asado, tango, är allt mycket romantisk.

PATRICK LATAILLADE
PATRICK LATAILLADEBuenos Aires
2016-12-02

Buenos Aires Touring är en mycket användbar trespråkig, familj baserad researrangör, med betoning på personlig uppmärksamhet och punctality till rimliga priser.

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-12-06

Buenos Aires Min introduktion till huvudstad Argentina var mycket annorlunda än jag hade föreställt av ett sydamerikanskt land. Arkitekturen ser ut precis som arkitekturen i Paris. Tydligt europeiska! Vad jag hittade var vackra stadsdelen la Bocca (munnen) grundades av italienska emigranter med färgade dekorerade hus. Naturligtvis jag besökte Casa Rosada, grav Eva Peron på La Recoleta kyrkogården, Teatro Colon, Parque Hollanda, Plaza de Mayo, Florida shoppinggatan och bredaste gatan i världen Avenida 9 Julio. Notera; Titta på det stora antalet taxibilar som passerar. Tango, dricka och äta, vad mer kan man vill!

Josh Jacobson
Josh JacobsonDenver
2016-12-30

Nice, dyr ut, europeisk stil stad med några stora historia. Definitivt en plats att ta en rundtur.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 616 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Buenos Aires är juli, med ett genomsnitt på 862 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 739 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Buenos Aires är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 17,5 °C/63,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 29,1 °C/84,4 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 6,1 °C/43,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Buenos Aires är Jorge Newbery (AEP) (6,75 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: El Palomar (22,25 km) Buenos Aires Ministro Pistarini (27,74 km) La Plata (51,66 km)

Planera en resa till Argentina