Namibe

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Namibe inkluderar Não tem Propreidade, Iu Hotel Namibe och Hotel Infotur baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Namibe genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Namibe

från 319 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 563 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Namibe är december, med ett genomsnitt på 951 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 763 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 747 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Namibe är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,8 °C/64,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 20,0 °C/68,0 °F. Den kallaste månaden är april, med en genomsnittstemperatur på 5,8 °C/42,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Namibe är Namibe (MSZ) (2,21 km).

Planera en resa till Angola

I och omkring Namibe