Huambo

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Huambo inkluderar Casa Tadeu, Casa de Descanso da Deolinda och Residencial Mãesidencial Mãe Lina baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Huambo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Huambo

från 318 SEK
från 593 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Huambo är december, med ett genomsnitt på 849 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 874 SEK per natt. Det är 24 % högre än det genomsnittliga priset 658 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Huambo är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,1 °C/59,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 16,7 °C/62,1 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 2,1 °C/35,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Huambo är Huambo (NOV) (4,23 km).

Planera en resa till Angola