Hassi Messaoud

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hassi Messaoud inkluderar Anis Résidence, Club 34 Hotel och Eurojapan Residence baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hassi Messaoud genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hassi Messaoud

från 356 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 524 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hassi Messaoud är augusti, med ett genomsnitt på 823 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 773 SEK per natt. Det är 9 % högre än det genomsnittliga priset 700 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hassi Messaoud är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,3 °C/63,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 42,7 °C/108,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,1 °C/41,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Hassi Messaoud är Hassi Messaoud (HME) (8,16 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Ouargla (67,07 km)

Planera en resa till Algeriet

I och omkring Hassi Messaoud