Tirana

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tirana inkluderar Hotel Boutique Vila Verde, Aurelis Hotel och La Bohème Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tirana genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tirana

från 419 SEK
från 669 SEK
från 1 164 SEK

Vad säger resenärer om Tirana?

9,8
Historieälskare
8,8
Äventyrsresenärer
8,3
Matälskare
8,1
Nattuggla
7,5
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (71)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-16

Tirana är ett av de städer som jag haft mer än jag trodde jag skulle, och en av de viktigaste skälen är på grund av det albanska folket själva som är mycket uppsluppen och verkar verkligen njuta av livet. En av mina favorit områden i detta den största staden i Albanien kallas Blloku Dirstrict en yta på cirka femton block tillägnad kaféer, restauranger och barer. Stadens stora centrala boulevarder innehåller en intressant blandning av ottomanska, italienska och kommunistiska förflutna.

Bethany Kovaçi
Bethany KovaçiWinston-Salem
2015-02-24

Huvudstaden Albanien. Det finns ett större utbud av mat och en riklig nattliv, jämfört med resten av landet. Jag vill hänvisa till det som en mini NYC på grund av trafik, buller och mängden människor.

Harold
HaroldBrooklyn
2013-10-08

En fascinerande blandning av bleka kommunism och spirande modernism. Tirana är en charmig stad med utmärkta restauranger, vänliga människor och bara rätt blandning av modern elegans och gammaldags charm. Orättvist stämplas som brottet ridit och utarmade, är Tirana en oväntad överraskning.

Yellonero
YelloneroPhoenix
2014-07-27

Jag blev kär i Tirana, det finns inget annat sätt att uttrycka det. Genom de flesta västerländska resenärernas standarder, kan man säga att Tirana är en smutsig och ful stad, men det är något jag hittade ganska fascinerande med denna enorma stad (en mycket större stad än jag hade förväntat), energi, vitalitet och ja , det kaos du känner, helt enkelt gå sina trånga gator och gamla marknader, kanske, eller ovanligt vänlighet dess folk. Massor av modern, high-end ännu billiga restauranger i sina swankier områden (nämligen Blloku distrikt), båten full av små, unika museer, har Tirana många av de attraktioner som lockar "vanliga" västerländska turister, men vad gör det för mig är dess one-of-a-kind kaotisk charm. Det är definitivt inte allas kopp te sorts stad men jag älskade det absolut!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 375 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tirana är november, med ett genomsnitt på 450 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 475 SEK per natt. Det är 12 % högre än det genomsnittliga priset 415 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tirana är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 11,4 °C/52,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,8 °C/87,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −1,4 °C/29,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Tirana är Tirana (TIA) (13,08 km).

Planera en resa till Albanien