Kabul

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kabul inkluderar Kabul Serena Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kabul genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kabul

från 1 873 SEK

Vad säger resenärer om Kabul?

9,8
Historieälskare
9,8
Äventyrsresenärer
7,6
Andliga sökare
7,6
Familjeresenärer
6,3
Matälskare
Medlemmars omdömen (19)
Harold
HaroldBrooklyn
2013-09-06

En av de mest fascinerande platser jag besökt. Säkerhet är definitivt ett problem, men säkrare än du kan anta. Det är mycket viktigt att planera ditt besök noggrant. Jag rekommenderar starkt arbetar med afghanska logistik för att säkerställa en säker resa. Staden utstrålar kultur / atmosfär och har ett antal intressanta monument / turistattraktioner. Det är grynig men jag fann det vackra. När du besöker, be om vägledning om var och när du kan ta fotografier. Lokalbefolkningen är lätt upprörd av fototagande. Bilder från polis, soldater, konvojer, etc. är förbjudna. Obs: om du driver, bekräfta med lokalbefolkningen om förfaranden för att köra nära militära konvojer.

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
2017-01-06

Kabul är en stad av motsägelser och ouppfyllda löften. Det skulle vara en vacker stad om det inte vore så ful. Robusta, snötäckta berg svagt synliga genom tjocka lager av rök, damm och dieselavgaser omger staden. Palace ruiner delvis fälg staden, fördärvar knappt tillgänglig på leriga vägar slingrande längs bergssidor kantas odetonerade minor. Kabul är en före detta oas, välsignad med riklig underjordiska vatten inte längre drickbart på grund av obefintliga anläggningar avlopp. Staden delas mitt itu av en flod som en gång hyste och utmärkte det, men har reducerats till en asätare "avloppsbrunn. Dess universitet stängs för tre vintermånaderna eftersom det saknar kraft för uppvärmning. Det är en plats för entreprenörer, fylld med mestadels uttråkad säkerhetsvakter nonchalant håller Kalashnikovs som sina landsmän söka arbete bland ett överflöd av stödgivare.

Tom Clark
Tom ClarkBoursins
2019-08-03

Husarrest suger!

Merwais Halimi
Merwais HalimiPoppel
2019-08-03

Detta är mitt land .I Born här .I som det its mycket vacker.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 1 411 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kabul är september, med ett genomsnitt på 2 148 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 424 SEK per natt. Det är 19 % lägre än det genomsnittliga priset 1 699 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kabul är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,7 °C/45,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,7 °C/85,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,5 °C/23,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Kabul är Kabul (KBL) (5,52 km).

Planera en resa till Afghanistan

I och omkring Kabul