Karta

 Prince Rupert Digby Island Flygplats

Ska du flyga till eller från Prince Rupert Digby Island eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Prince Rupert Digby Island flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Prince Rupert Digby Island eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Prince Rupert Digby Island så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Prince Rupert Digby Island flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Prince Rupert.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Prince Rupert.

Flygplatser i närheten av Prince Rupert Digby Island:

 Vem flyger till Prince Rupert Digby Island

 Kontakinformation

Prince Rupert Digby Island Flygplats

Adress:
Bag 4000,
Prince Rupert,
BC,
V8J 3S3,
CANADA

Telefon:+1 (1)250 6246274
Fax:+1 (1)604 6246893

Ägare:
Prince Rupert Airport Authority

 Info om platsen

Longitud:130° 26' 26'' W
Latitud:54° 17' 13'' N
IATA-kod:YPR
ICAO-kod:CYPR

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.