Karta

 Iqaluit Flygplats

Ska du flyga till eller från Iqaluit eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Iqaluit flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Iqaluit eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Iqaluit så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Iqaluit flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Iqaluit.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Iqaluit.

Flygplatser i närheten av Iqaluit:

 Vem flyger till Iqaluit

 Kontakinformation

Iqaluit Flygplats

Adress:
PO Box 1000,
Station 720,
Iqaluit,
NT,
X0A 0H0,
CANADA

Telefon:+1 (1)867 9795224
Fax:+1 (1)867 9796985

Ägare:
Government of Nunavut

 Info om platsen

Longitud:68° 33' 50'' W
Latitud:63° 45' 7'' N
IATA-kod:YFB
ICAO-kod:CYFB

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.