Karta

 San Juan Flygplats

Ska du flyga till eller från San Juan eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för San Juan flygplats och information om flygbolag som flyger till och från San Juan eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från San Juan så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på San Juan flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i San Juan.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till San Juan.

Flygplatser i närheten av San Juan:

 Vem flyger till San Juan

 Kontakinformation

San Juan Flygplats

Adress:
Ruta Nacional no.20,
9 de Julio,
5417 San Juan,
ARGENTINA

Telefon:+54 (0)264 4254133

 Info om platsen

Longitud:68° 25' 5'' W
Latitud:31° 34' 17'' S
IATA-kod:UAQ
ICAO-kod:SANU

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.