Karta

 Kuala Terengganu Flygplats

Ska du flyga till eller från Kuala Terengganu eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kuala Terengganu flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kuala Terengganu eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kuala Terengganu så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kuala Terengganu flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kuala Terengganu.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kuala Terengganu.

Flygplatser i närheten av Kuala Terengganu:

 Vem flyger till Kuala Terengganu

 Kontakinformation

Kuala Terengganu Flygplats

Adress:
Pengurus Lapangan Terbang,
Malasia Airport Berhad,
Lapangan Terbang Sultan Mahmud,
21300 Kuala Terengganu,
MALAYSIA

Telefon:+60 (0)9 6673666

 Info om platsen

Longitud:103° 6' 34'' E
Latitud:5° 22' 51'' N
IATA-kod:TGG
ICAO-kod:WMKN

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.