Karta

 Terceira Lajes Flygplats

Ska du flyga till eller från Terceira Lajes eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Terceira Lajes flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Terceira Lajes eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Terceira Lajes så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Terceira Lajes flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Terceira Lajes.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Terceira Lajes.

Flygplatser i närheten av Terceira Lajes:

 Vem flyger till Terceira Lajes

 Kontakinformation

Terceira Lajes Flygplats

Adress:
Pedreira - Lajes,
9760 -251 Praia da Vitória - Terceira,
Açores,
PORTUGAL

Telefon:+295 (0)545 454
Fax:+295 (0)512 205

Webbplats:

Ägare:
Governo Regional dos Açores, Aerogare Civil das Lajes

 Info om platsen

Longitud:27° 5' 39'' W
Latitud:38° 45' 24'' N
IATA-kod:TER
ICAO-kod:LPLA

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.