Karta

 Ben Gurion Intl Flygplats

Ska du flyga till eller från Ben Gurion Intl eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Ben Gurion Intl flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Ben Gurion Intl eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Ben Gurion Intl så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Ben Gurion Intl flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Tel Aviv.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Tel Aviv.

Flygplatser i närheten av Ben Gurion Intl:

 Vem flyger till Ben Gurion Intl

 Kontakinformation

Ben Gurion Intl Flygplats

Adress:
PO Box 7,
Ben Gurion Airport,
70100 ISRAEL

Telefon:+972 (0)3 9723344,9755555
Fax:+972 (0)3 9752387

Webbplats:

Ägare:
Israel Airports Authority

 Info om platsen

Longitud:34° 52' 57'' E
Latitud:32° 0' 43'' N
IATA-kod:TLV
ICAO-kod:LLBG

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.