Karta

 Satu Mare Flygplats

Ska du flyga till eller från Satu Mare eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Satu Mare flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Satu Mare eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Satu Mare så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Satu Mare flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Satu Mare.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Satu Mare.

Flygplatser i närheten av Satu Mare:

 Vem flyger till Satu Mare

 Kontakinformation

Satu Mare Flygplats

Adress:
sos Satu Mare - Zalau Km 9.5,
3900 Satu Mare,
ROMANIA

Telefon:+40 (0)261 768640
Fax:+40 (0)261 768776

Webbplats:

Ägare:
Consiliul Judeţean Satu Mare

 Info om platsen

Longitud:22° 52' 59'' E
Latitud:47° 42' 0'' N
IATA-kod:SUJ
ICAO-kod:LRSM

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.