Karta

 Lamezia Terme Flygplats

Ska du flyga till eller från Lamezia Terme eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Lamezia Terme flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Lamezia Terme eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Lamezia Terme så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Lamezia Terme flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Lamezia Terme.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Lamezia Terme.

Flygplatser i närheten av Lamezia Terme:

 Vem flyger till Lamezia Terme

 Kontakinformation

Lamezia Terme Flygplats

Adress:
c/o Aeroporto Internazionale ,
I-88040 Lamezia Terme,
Calabria,
ITALY

Telefon:+39 (0)968 414333
Fax:+39 (0)968 411032

Webbplats:

Ägare:
Società Aeroportuale Calabrese S.p.A.

 Info om platsen

Longitud:16° 14' 27'' E
Latitud:38° 54' 25'' N
IATA-kod:SUF
ICAO-kod:LICA

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.