Karta

 Stord Flygplats

Ska du flyga till eller från Stord eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Stord flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Stord eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Stord så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Stord flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Stord.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Stord.

Flygplatser i närheten av Stord:

 Vem flyger till Stord

 Kontakinformation

Stord Flygplats

Adress:
Flyplassvegen 344,
N-5410 Sagvåg,
NORWAY

Telefon:+47 (0)53 403700
Fax:+47 (0)53 403701

Webbplats:

Ägare:
Sunnhordland Lufthavn AS

 Info om platsen

Longitud:5° 20' 27'' E
Latitud:59° 47' 30'' N
IATA-kod:SRP
ICAO-kod:ENSA

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.