Karta

 Samos Flygplats

Ska du flyga till eller från Samos eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Samos flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Samos eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Samos så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Samos flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Samos.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Samos.

Flygplatser i närheten av Samos:

 Vem flyger till Samos

 Kontakinformation

Samos Flygplats

Adress:
Pythagorio,
831 00 Samos,
GREECE

Telefon:+30 (0)22730 87800
Fax:+30 (0)22730 62391

Webbplats:

Ägare:
H.C.A.A. (Hellenic Civil Aviation Authority)

 Info om platsen

Longitud:26° 54' 50'' E
Latitud:37° 41' 20'' N
IATA-kod:SMI
ICAO-kod:LGSM

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.