Karta

 Santa Maria Flygplats

Ska du flyga till eller från Santa Maria eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Santa Maria flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Santa Maria eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Santa Maria så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Santa Maria flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Santa Maria.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Santa Maria.

Flygplatser i närheten av Santa Maria:

 Vem flyger till Santa Maria

 Kontakinformation

Santa Maria Flygplats

Adress:
9580-908 Vila do Porto,
Açores,
PORTUGAL

Telefon:+351 (0)296 820020
Fax:+351 (0)296 886335

Webbplats:

Ägare:
ANA - Empresa Pública de Aeroportos e Navegação Aérea

 Info om platsen

Longitud:25° 10' 14'' W
Latitud:36° 58' 17'' N
IATA-kod:SMA
ICAO-kod:LPAZ

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.