Karta

 Ho Chi Minh-staden Flygplats

Ska du flyga till eller från Ho Chi Minh-staden eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Ho Chi Minh-staden flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Ho Chi Minh-staden eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Ho Chi Minh-staden så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Ho Chi Minh-staden flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Ho Chi Minh-staden.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Ho Chi Minh-staden.

Flygplatser i närheten av Ho Chi Minh-staden:

 Vem flyger till Ho Chi Minh-staden

 Kontakinformation

Ho Chi Minh-staden Flygplats

Adress:
Southern Airport Service Company,
Tan Binh District,
Ho Chi Minh City,
VIETNAM

Telefon:+84 (0)8 8448358

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:106° 39' 28'' E
Latitud:10° 49' 1'' N
IATA-kod:SGN
ICAO-kod:VVTS

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.