Karta

 Tel Aviv-Yafo Sde Dov Flygplats

Ska du flyga till eller från Tel Aviv-Yafo Sde Dov eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Tel Aviv-Yafo Sde Dov flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Tel Aviv-Yafo Sde Dov eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Tel Aviv-Yafo Sde Dov så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Tel Aviv-Yafo Sde Dov flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Tel Aviv.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Tel Aviv.

Flygplatser i närheten av Tel Aviv-Yafo Sde Dov:

 Vem flyger till Tel Aviv-Yafo Sde Dov

 Kontakinformation

Tel Aviv-Yafo Sde Dov Flygplats

Adress:
PO Box 48050,
Tel Aviv,
61425 ISRAEL

Telefon:+972 (0)3 6984500
Fax:+972 (0)3 6991058

Webbplats:

Ägare:
Israel Airports Authority

 Info om platsen

Longitud:34° 46' 45'' E
Latitud:32° 6' 38'' N
IATA-kod:SDV
ICAO-kod:LLSD

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.