Karta

 State College Flygplats

Ska du flyga till eller från State College eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för State College flygplats och information om flygbolag som flyger till och från State College eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från State College så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på State College flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i State College.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till State College.

Flygplatser i närheten av State College:

 Vem flyger till State College

 Kontakinformation

State College Flygplats

Adress:
State College,
PA 16803,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)814 8655511

Webbplats:

Ägare:
Centre County Airport Authority, 2535 Fox Hill Road

 Info om platsen

Longitud:77° 50' 54'' W
Latitud:40° 50' 57'' N
IATA-kod:SCE
ICAO-kod:KUNV

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.