Karta

 Santa Barbara Municipal Flygplats

Ska du flyga till eller från Santa Barbara Municipal eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Santa Barbara Municipal flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Santa Barbara Municipal eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Santa Barbara Municipal så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Santa Barbara Municipal flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Santa Barbara.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Santa Barbara.

Flygplatser i närheten av Santa Barbara Municipal:

 Vem flyger till Santa Barbara Municipal

 Kontakinformation

Santa Barbara Municipal Flygplats

Adress:
601 Firestone Road,
Goleta,
CA 93117,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)805 9677111

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:119° 50' 21'' W
Latitud:34° 25' 40'' N
IATA-kod:SBA
ICAO-kod:KSBA

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.