Karta

 Santa Fe Flygplats

Ska du flyga till eller från Santa Fe eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Santa Fe flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Santa Fe eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Santa Fe så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Santa Fe flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Santa Fe.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Santa Fe.

Flygplatser i närheten av Santa Fe:

 Vem flyger till Santa Fe

 Kontakinformation

Santa Fe Flygplats
Telefon:+1 (0)505 9552900

 Info om platsen

Longitud:106° 5' 24'' W
Latitud:35° 37' 0'' N
IATA-kod:SAF
ICAO-kod:KSAF

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.