Karta

 Rennes Flygplats

Ska du flyga till eller från Rennes eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Rennes flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Rennes eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Rennes så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Rennes flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Rennes.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Rennes.

Flygplatser i närheten av Rennes:

 Vem flyger till Rennes

 Kontakinformation

Rennes Flygplats

Adress:
Avenue Joseph Le Brix,
F-35136 Saint-Jacques de la Lande,
FRANCE

Telefon:+33 (0)2 99296000
Fax:+33 (0)2 99296037

Webbplats:

Ägare:
Chambre de commerce et d'industrie de Rennes

 Info om platsen

Longitud:1° 43' 53'' W
Latitud:48° 4' 6'' N
IATA-kod:RNS
ICAO-kod:LFRN

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.