Karta

 Reggio di Calabria Flygplats

Ska du flyga till eller från Reggio di Calabria eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Reggio di Calabria flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Reggio di Calabria eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Reggio di Calabria så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Reggio di Calabria flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Reggio di Calabria.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Reggio di Calabria.

Flygplatser i närheten av Reggio di Calabria:

 Vem flyger till Reggio di Calabria

 Kontakinformation

Reggio di Calabria Flygplats

Adress:
via Provinciale Ravagnese,
11,
89067 Reggio Calabria,
ITALY

Telefon:+39 (0)965 640517
Fax:+39 (0)965 636885

Webbplats:

Ägare:
SOGAS SpA - Società di Gestione per l'Aeroporto dello Stretto

 Info om platsen

Longitud:15° 39' 2'' E
Latitud:38° 4' 31'' N
IATA-kod:REG
ICAO-kod:LICR

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.