Karta

 Porto Santo Flygplats

Ska du flyga till eller från Porto Santo eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Porto Santo flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Porto Santo eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Porto Santo så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Porto Santo flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Porto Santo.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Porto Santo.

Flygplatser i närheten av Porto Santo:

 Vem flyger till Porto Santo

 Kontakinformation

Porto Santo Flygplats

Adress:
Tanque,
P-9400-110 Porto Santo,
Madeira,
PORTUGAL

Telefon:+351 (0)291 980120
Fax:+351 (0)291 980121

Webbplats:

Ägare:
ANAM - Aeroportos e Navegação Aérea da MadeiraIlha do Porto Santo

 Info om platsen

Longitud:16° 20' 57'' W
Latitud:33° 4' 3'' N
IATA-kod:PXO
ICAO-kod:LPPS

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.