Karta

 Presque Isle Flygplats

Ska du flyga till eller från Presque Isle eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Presque Isle flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Presque Isle eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Presque Isle så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Presque Isle flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Presque Isle.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Presque Isle.

Flygplatser i närheten av Presque Isle:

 Vem flyger till Presque Isle

 Kontakinformation

Presque Isle Flygplats

Adress:
650 Airport Drive,
Suite 11,
Presque Isle,
ME 04796,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)207 7642550

 Info om platsen

Longitud:68° 2' 51'' W
Latitud:46° 41' 6'' N
IATA-kod:PQI
ICAO-kod:KPQI

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.